SZKOLENIE KELNERSKIE
Pobyt w restauracji to nie tylko delektowanie się pysznym jedzeniem, ale także doświadczanie całej gamy emocji, związanych ze wspólnym przebywaniem i spożywaniem posiłków.
Niebagatelny wpływ na to, jak goście będą czuli się w Twojej restauracji, ma sposób, w jaki zostaną potraktowani przez osoby, które mają z nimi bezpośredni kontakt, czyli kelnerów.
Szkolenia dla personelu restauracji oraz hoteli, mają na celu udoskonalenie wielu szczegółów, które pozwolą w niesamowity sposób podnieść jakość obsługi gości. Poprawna organizacja sali, sposób obsługi a’la carte, bądź prawidłowa organizacja bankietów, to klucz do sukcesu Twojej firmy. Dzięki wiedzy teoretycznej, a także ćwiczeniom praktycznym, uczestnicy szkolenia podniosą jakość obsługi gości na bardzo wysoki poziom.
Nasze szkolenie pokaże Ci, że zawód kelnera może być sztuką, która odpowiednio pielęgnowana może przynieść nie tylko ogrom satysfakcji, ale także skutecznie wpłynąć na wzrost zysków.
DLACZEGO WARTO?
- Podniesiesz standard obsługi klienta;
- Zwiększysz zadowolenie swoich gości;
- Poznasz mistrzowskie praktyki obsługi klienta;
- Perfekcyjnie urządzisz bankiety i obsłużysz większą liczbę gości;
- Otrzymasz certyfikat i zaświadczenie, potwierdzające zdobycie kompetencji.
PROGRAM SZKOLENIA
- Prezencja kelnera
- Zaplecze
- Sala restauracyjna
- Seriws a’la carte
- Realizacja przyjęcia
- Wino
- Rodzaje serwisów
- Zachowanie kelnera – sytuacje nieprzewidziane
- Ćwiczenia praktyczne

Jesteśmy firmą szkoleniową, posiadającą certyfikat MSUES, który świadczy o wysokiej jakości naszych usług. W ramach naszych działań pomożemy Ci uzyskać dofinansowanie na dowolne, wybrane przez Ciebie z naszej oferty, szkolenie.
JAK SIĘ ZAPISAĆ?
To bardzo proste wypełnij formularz na naszej stronie zostawiając kontakt do siebie oraz wpisz jakie szkolenie Cię interesuje, a my się z Tobą skontaktujemy.
LUB SKONTAKTUJ SIĘ :
E-mail: kontakt@tomaszwitek.pl
Tel: 884700426