
Trener Kelnerstwa/Organizacji bankietów
Profesjonalista z zakresu obsługi klienta w gastronomii. Od 24 lat w zawodzie, 5-cio krotnie obsługiwał prezydentów RP. Jego motto przewodnie w zawodzie to maksyma, że nie ma w życiu rzeczy niemożliwych.
Na co dzień szkoli oraz prowadzi zespoły pracowników restauracji. Z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem urządza oraz organizuje imprezy okolicznościowe nawet do 1000 osób.
Organizacja oraz odpowiedzialność to cechy, które w pełni określają jego sukces w zawodzie. Do jego licznych osiągnięć należą między innymi:
➢ Doradca zarządu ds. gastronomii w prestiżowym hotelu w Zakopanym
➢ 5-cio krotnie prowadził obsługę prezydentów RP
➢ Obsługa i organizacja cateringu wyjazdowego z Grupą Trip na zjeździe Ambasadorek z całego świata (żon prezydentów) w pałacu prezydenckim
➢ 13 lat doświadczenia oraz Stanowisko Kierownika w Hotel Gołębiewski Mikołajki
➢ Dyrektor Gastronomii Hotel Ossa Rawa Mazowiecka
➢ Organizator bankietów dla 1200 osób